Na Bosem teku premierno tudi Luna sandali

by Rollback on 11. April, 2013

Znameniti Luna sandali, ki jih je po navdihu v Bakrovih kanjonih ustvaril Barefoot Ted McDonald, najbolj posrečen karakter iz svetovne uspešnice Rojeni za tek sedaj prihajajo tudi v Slovenijo! Na 4. Slovenskem Bosem Teku si jih boste lahko ogledali, jih zavezali ali si kupili svoj par. Če si želite zagotoviti svoj par – pišite čimprej na info@bositek.si in prevzeli ga boste v Kranju 4. maja (ali pa vam ga celo pošljemo po pošti). Za naročila do konca meseca garantiramo posebno promocijsko cenoi z vsaj 20% popusta! 🙂

Obiščite našo svežo Facebook stran, yo!

Zaenkrat vam priporočamo dva modela:

Luna Venado s kozjim usnjem: najtanjši Luna model z vsega 7 milimetri podplage pod nogo, odličen občutek za podlago, primeren za vse podlago, najbolje pa se obnese na urbanih in naravnih terenih. Zavezovanje je klasično z ATS usnjenimi trakovi, ki se popolnoma prilegajo stopalu. Zgornji del podplata je oblečen v udobno in estetsko kozje usnje. Predvidena redna cena bo 110€.

Luna Mono MGT: klasični, približno 10mm debeli Luna model, ki se izjemno obnese na vseh trail podlagah, MGT zgornja plast pa preprečuje zdrs noge in omogoča stabilen korak na najzahtevnejših terenih. Teža posameznega sandala je 120gramov. Predvidena redna cena bo 100€.

Za največje navdušence bo na voljo tudi model Oso! 🙂

Kako izmeriti svojo številko: https://www.lunasandals.com/sizing

Za vsa vprašanja in prednaročila brez obotavljanja pišite na: info@bositek.si. Postanite dela Luna Monkey družine 😉

 

Comments are closed.