Dobrodošli na 6. Slovenski Bosi Tek!

by Rollback on 29. Februar, 2016

Človeško stopalo je tehnična mojstrovina in umetniško delo.
(Leonardo da Vinci)

6. Slovenski bosi tek – še večji, še zanimivejši, še bolj nor! 🙂

Organizirali ga bomo na dan mednarodnega dne bosega teka (IBRD – International Barefoot Running Day). Ta dan se bodo bosonogi tekači po celem svetu zbirali na podobnih tekaških dogodkih. Svetovni dan bosega teka je namenjen popularizaciji naravnega, zdravega in sproščenega tekaškega sloga. Hkrati je tudi dokaz, da nas je, bosih tekačev vedno več in da smo sestavni del tekaške populacije, ki se je osvobodila težkih čevljev in ponavljajočih se tekaških poškodb.

Ponosni smo, da smo del svetovne bosonoge druščine. Štiri leta zapored smo z našim Bosim Tekom ustvarjali zgodovino, saj smo bili med vsemi prireditvami širom sveta najštevilčnejši. V Kranju nas je lani teklo 232! Letos želimo to številko še oplemenititi, zato povabite tudi svoje prijatelje in znance, ki si upajo poskusiti 🙂

Prijavite se za 6. Slovenski Bosi Tek: http://bositek.si/?p=571 ali v trgovini ŠC Maratonc. V kolikor se prijavite do 25.4.2016 si zagotovite spominsko majico!

Spet bomo tudi dobrodelni – namesto štartnine prinesite s sabo kak par rabljenih čevljev, ki jih ne rabite več – poskrbeli bomo, da pridejo v prave roke!

Razpis: http://bositek.si/?p=872

Prijavnica: http://bositek.si/?p=571

Introduction and invite in english: https://www.thebarefootrunners.org/entries/6-slovenian-barefoot-run-ibrd-2016.1209/

Comments are closed.