Bosi tek 2020 bo virtualni :)

by Rollback on 29. Marec, 2020

 

Deset je okroglo število in letošnji jubilejni 10. Slovenski Bosi Tek, ki bo 3.maja 2020 bo prav poseben – ker si ga boste oblikovali čisto po svojem okusu! 🙂

Karantena in ukrepi ob epidemije bodo naše tradicionalno druženje letos virtualizirali. Nič ne de, prvo majsko nedeljo bose noge peljemo novi sezoni naproti.

Kjerkoli že boste na ta dan; na domačih zelenicah in gozdovih, v hribih, na domačem vrtu ali okoli bloka – izzivamo vas, da se med vašimi podvigi tudi sezujete! Mednarodnemu dnevu bosih tekačev lahko posvetite zgolj nekaj korakov ali če želite tudi nekaj kilometrov, veseli bomo vašega bosonogega prispevka! 🙂

Če se ob tem še pofotkate (ali pa vas pofotka ko drug) in nam fotko pošljete ali jo objavite na družabnih omrežjih, bomo vse uvrstili v posebni album na naši FB strani Bosi tek in dogodku 10. Slovenski Bosi Tek.

Ste za tale selfie hec, naš bosonogi natečaj? Fotko objavite na FB ali na Instagramu, dodajte oznake #bositek ali #ibrd ali #slovenskibositek, pa jo bomo našli in dali v naš album. Če niste vešči družabnih omrežij, jo lahko pošljete na info@bositek.si.

Prepričani smo, da bomo tudi na virtualni način v digitalni dobi pokazali svetu, da smo slovenski bosonogci še vedno najštevilčnejši na svetu!
Živel 3. maj! 🙂 #bositek #ibrd #slovenskibositek

 

 

Comments are closed.