Na Bosi Tek prinesite čevlje, ki jih ne rabite več!

by Rollback on 3. Marec, 2015

Bosi tekači smo odprti in svobodomiselni ljudje.  Izbiramo nekonvencionalne rešitve in poslušamo svoje telo. Predvsem pa razmišljamo s svojo glavo. Zavedamo se, da so okrog nas ljudje, ki nimajo take sreče in takih možnosti.

1. maja je v Kranju  6. Slovenski Bosi Tek. Vabljeni, da se ga udeležite. Štartnine ni. Vseeno pa lahko dodate svoj prispevek. Prinesite s sabo čevlje, ki jih ne rabite več in poskrbeli bomo, da pridejo na prave noge. Tistim, ki si jih ne morejo privoščiti.

Čevlji so lahko kakršnikoli. Pogoj je le, da so še uporabni in da so očiščeni. Na dan prireditve bodo pri trgovini Športni center Maratonc na voljo škatle, kamor jih boste lahko odložili. Če se teka ne boste udeležili, pa imate čevlje, ki jih ne rabite, jih lahko dostavite tudi v tednu pred tekom, ali še par dni po teku – v trgovino ŠC Maratonc, na olimpijski bazen, Partizanska 37, Kranj.

Vse uporabne zbrane čevlje bomo dostavili na Karitas in Rdeči križ ter ostalim pomoči potrebnim. Posebej zaželena je otroška obutev. Za dodatne info lahko pokličete tudi na 041 709 531 (Marko)  pišete na info@bositek.si.

Lani smo zbrali več kot 250 parov, letos jih bomo še več.

Prinesite svoje stare čevlje, tecite bosi in pomagajte tistim, ki so brez obutve, a ne po lastni izbiri!

shoes

Trackbacks & Pings