Sole runner T1

by Rollback on 21. Avgust, 2011

Sole runner je novost na slovenskem trgu! Odličen naslednik nekdaj popularnih Feelmax copat prinaša čevlje z najtanjšim podplatom na svetu. Vseha 1.5mm trpežne gume, ki dopušča maksimalen občutek podlage, hkrati pa je dovolj trpežna in tudi vodoodporna, da jo boste lahko uporabljali na vseh terenih v vsakem vremenu. Čevelj odlikuje še inovativen način zavezovanja, zračni zgornji del. Najlažji copat na trgu tehta vsega 150 gramov. Ko ga boste obuli, sploh ne boste vedeli, da ga imate obutega. Sole runner je tisti predstavnik minimalistične obutve, ki skrbi za zaščito stopala, udobje in obenem tudi za najboljši približek bosemu koraku. Veseli ga bodo športniki vseh zvrsti, še posebej pa tekači. Idealen tudi za vsakodnevno obutev. Sole runner je edinstven tudi po tem, da je izdelan v Sloveniji!

Cena: 85,90€

Na voljo številke 36 – 46 v črni barvi.

Katero velikost imam?

Naročilo/povpraševanje lahko oddaste tako, da vnesete svoje podatke in kliknete Oddaj. Kontaktirali vas bomo isti dan, vsa naročila pa dostavimo v roku 48ur.

Vse modele lahko preizkusite tudi v trgovini ŠC Maratonc v Kranju (Partizanska 37, olimpijski bazen). Informacije na marko.roblek@gmail.com ali na 041 709 531.

Trackbacks & Pings

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *