Vivobarefoot Evo

by Rollback on 21. Avgust, 2011

Vivobarefoot Evo je vsestransko uporaben minimalističen čevelj, uporaben tako za urbane poti kot za hribovske in gozdne avanture. Idealen za tekače, ki jih zanima občutek za podplago, odlična zračnost in lahkost čevlja.
Kombinacija TPU in eko najlona za zgornji, zračni del sestavljata ta 100% veganski in reciklirani produkt. Za lažje obuvanje in sezuvanje je na petnem delu pritrjen jeziček.
Eko najlon mrežica v notranjem delu daje nogi občutek udobja. Čevelj odlično odvaja vlago (mrežasti zgornji del) in tako ustvarja bolj suho okolje za stopala. Vložek je iz 100% reciklirane spominske pene, ki odvaja vlago. Da se preprosto odstraniti za še boljši občutek podlage. Podplat je debel vsega 3 mm in je enak od petnega dela do prstov. Kombinacija TPU in reciklirane latex gume daje odličen oprijem in trpežnost podplata. Posebej velja poudariti tudi izrazito širok prednji del, ki omogoča, da se prsti ob vsakem koraku lahko naravno razširijo v obuvalu. Vivobarefoot je angleški proizvod.

Cena: 124,90€
Praznična cena v avgustu samo: 85,90€

Na voljo številke 36 – 46 in modro/siva, črna/bela in zelena, bela/roza in rumena.

Popusti tudi na ostale modele: Aqua, Breatho, Neo in Ultra!

Katero velikost imam?

Naročilo/povpraševanje lahko oddaste tako, da vnesete svoje podatke in kliknete Oddaj. Kontaktirali vas bomo isti dan, vsa naročila pa dostavimo v roku 48ur.

Vse modele lahko preizkusite tudi v trgovini ŠC Maratonc v Kranju (Partizanska 37, olimpijski bazen). Informacije na marko.roblek@gmail.com ali na 041 709 531.

Trackbacks & Pings

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published. Required fields are marked *