Bosi tek 2017 bo virtualni :)

by Rollback on 29. Marec, 2017

 

Sedem je pravljično število in letošnji 7. Slovenski Bosi Tek, ki bo 7.maja 2017 bo na svoj način pravljičen – ker si ga boste oblikovali čisto po svojem okusu! 🙂

Kaj imamo v mislih? Ekipa, ki je doslej izvedla že 6. Bosih tekov in tudi lepo število tekačev, ki so sodelovali pretekla leta namreč letos ravno prvi vikend v maju potuje v Prago, na znani evropski maraton (btw, če kdo želi, se nam še vedno lahko pridruži). Vsled tega smo se odločili, da letošnji Bosi tek zastavimo malo drugače. Mi si bomo v Pragi dali duška in na maratonsko nedeljo češko prestolnico premerili tudi z bosimi nogami, vse vas, ki boste ostali v Sloveniji pa vabimo, da se nam pridružite na daljavo.

Kjerkoli že boste na ta dan; na domačih zelenicah in gozdovih, v hribih, na tekaških prireditvah ali na morju – izzivamo vas, da se med vašimi podvigi tudi sezujete! Mednarodnemu dnevu bosih tekačev lahko posvetite zgolj nekaj korakov ali če želite tudi nekaj kilometrov, veseli bomo vašega bosonogega prispevka! 🙂

Če se ob tem še pofotkate (ali pa vas pofotka ko drug) in nam fotko pošljete ali jo objavite na družabnih omrežjih, bomo vse uvrstili v posebni album na naši FB strani Bosi tek.  Vsem sodelujočim bomo za nagrado zagotovili majčke letošnjega IBRD – Slovenskega Bosega Teka, najboljši fotki pa podelimo še posebno nagrado.

Ste za tale selfie hec, naš bosonogi natečaj? Fotko objavite na FB ali na Instagramu, dodajte oznake #bositek ali #ibrd ali #slovenskibositek, pa jo bomo našli in dali v naš album. Če niste vešči družabnih omrežij, jo lahko pošljete na info@bositek.si.

Prepričani smo, da bomo tudi na virtualni način v digitalni dobi pokazali svetu, da smo slovenski bosonogci še vedno najštevilčnejši na svetu!
Živel 7. maj! 🙂 #bositek #ibrd #slovenskibositek

 

ps. veseli bomo kakega evrčka tudi na naš paypal račun, da pokrijemo stroške majic. Najlepša hvala že vnaprej!

 

 

Comments are closed.